KAKO DO SLUŠNEGA APARATA

Pri ljudeh je čutilo za sluh ‘ uho’ in, ko začutite, da nekaj niste razumeli tako kot bi morali je prav, da se oglasite pri svojem osebnem zdravniku in poveste, da imate težave s sluhom. Osebni zdravnik vam bo napisal napotnico za specialista ORL- otorinolaringologa, zatem vas bo specialist ORL pregledal, nakar vam bo avdiometrist izmeril sluh. V kolikor se bo izkazalo, da imate težave s sluhom, vam bo ORL specialist napisal testno naročilnico za slušni aparat. Nato se boste oglasili v prodajalni slušnih aparatov, kjer vam bo slušni akustik razložil ves postopek o nošenju in uporabi novega slušnega aparata. Dogovorili se boste tudi za nadaljne obravnavanje na katerem se boste s slušnim akustikom usklajevali z vašim sporazumevanjem s slušnim aparatom, z vašimi bližnjimi in z okolico vse do tedaj, ko boste popolnoma zadovoljni. Po vašem zadovoljstvu s slušnim aparatom vam specialist ORL napiše še končno naročilnico s katero se postopek zaključi.

1.

Ko začutite, da je z vašim sluhom drugače kot po navadi se oglasite pri osebnem zdravniku, ki vam izda napotnico za specialista ORL-otorinolaringologa, kjer dobite napotnico.

slušni aparati deligo ljubljana

2.

Specialist ORL opravi natančne meritve sluha in v kolikor je potrebno izda naročilnico za preizkus slušnega aparata.

test sluha deligo

3.

Z naročilnico se oglasite pri slušnem akustiku, kjer se boste dogovorili za preizkus slušnega aparata.

kako do slušnega aparata

4.

Na kontroli pri slušnem akustiku poveste svoje izkušnje in želje,ter skupaj nastavita aparat v skladu s tem.

kako do slušnega aparata

5.

Ko ste z aparatom zadovoljni se s potrdilom slušnega akustika o opravljenem testiranju ponovno oglasite pri specialistu ORL, ki vam izda končno naročilnico za slušni aparat.

kako do slušnega aparata

6.

 Ko vam specialist ORL napiše naročilnico se oglasite pri slušnem akustiku, kjer zaključite postopek. Trajnostna doba slušnega aparata je šest let, enkrat letno vam pripada brezplačen servis in čiščenje slušnega aparata. V kolikor boste imeli kakršnekoli težave s slušnim aparatom vam bodo le-ti v pomoč in podporo.

za-usesni ric slusni aparati deligo

Potrebujete pomoč?

Oglasite se in potrudili se bomo, da poiščemo najboljšo rešitev za vaše težave. Na voljo smo vam za strokovne nasvete in preizkus slušnih aparatov. Naši izkušeni akustiki vam bodo pomagali, da skupno poiščete najboljšo rešitev vaših težav.